Sofia Hedström | Women's Health

Annons

Sofia Hedström av Sofia Hedström

Sofia Hedström är modechefen som springer maratons i klänning. Efter tio år utan motion började hon att löpträna för att stressa av och stod redan samma år i starten på New York Marathon. Följ med Sofia på hennes rundor i New York, Stockholm och dit henne arbete för henne - från modeveckor i Paris till äventyrsresor på Antarktis. Högt och lågt, men alltid framåt.


RSS-flöde


Kategorier

Kategorier

Mest läst


Mest kommenterat


  Andra bloggar

  Alexandra Petersson


  Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

  Tanja Djelevic


  [Läs mer]

  Anna-Lena Petterson


  Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

  Maria Gradin


  Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

  Moa Quist


  Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

  Iman Malmberg


  Finns faktiskt inget som kan få mig att ... [Läs mer]

  Beatrice S Magnusson


  Hej i solen! Hoppas din dag är ... [Läs mer]

  27

  I höst springer jag Southern Most Marathon i Key West (10:e oktober) och New York Marathon (1:a november). Det är rejäl upptrappning som gäller här samtidigt som jag inte vill missa en chans att njuta av sommaren. Livsnjutning och intensivträning på samma gång. Dessutom har jag vilat mina benhinnor så igår när jag skulle köra ett långpass var det som om jag hade en extra växel i kroppen. Jag springa över bron, sen ner längst östra sidan till Battery Park och frihetsgudinnan och sen upp längst västra sidan ända till 89:e gata där jag desperat tvingades rusa in i en mataffär för att köpa Gatorade. Vidare till Central Park där det började skymma och upp till reservoaren där jag tvingades köra ett och ett halvt varv innan jag var uppe i 27 km. Magiskt, men tufft. Sen släpade jag mig ut ur den mörka parken, hoppade in i en taxi och blev åksjuk eftersom jag envisades med att sms:a. En långrunda down.  

  Kommentarer (0) | 07 September 2015

  Hej världens bästa indiansommar!

  Mitt bloggande har varit irriterande segt (förlåt). Man skulle kunna tro att det beror på att jag tränat som en passionerad galning. Eller på att jag gått ner i viloläge. Båda stämmer, men framförallt har jag inte fått in bloggflytet.

  Den här sommaren har jag äntligen slappnat av och gått ner i viloläge. Faktiskt ett helt nytt fenomen för mig. Förra sommaren spenderade jag trots allt på en överlevnadsresa i Mongoliet utan bagage. Och somrarna innan dess har jag lidit av arbetsnarkomani/jobbpassion – det här med att jobba för mycket är inte svart eller vitt.  

  I år har jag cyklat till stranden, dansat, sprungit och yogat som om det inte fanns en morgondag. Dessutom är sommaren inte över än här i New York så jag kommer fortsätta ett tag till.

  Jag ska försöka blogga mer frekvent, men om jag hamnar i en svacka så kan ni följa mig på instagram @sofiaheadstrong

  P.S. Innan min cykel-strand-cykel-sommar började gjorde jag ett radioprogram åt P1 tillsammans med Anna Åkerlund som är en grym vän och grym radioproducent (hon är boss för Stil i P1). Vårt program heter Det nya utefolket som ni kan lyssna på här. 

  Kommentarer (3) | 01 September 2015

  Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
  Annonser