Sofia Hedström - Hej världens bästa indiansommar! | Women's Health

Annons

Hej världens bästa indiansommar! av Sofia Hedström

Sofia Hedström är modechefen som springer maratons i klänning. Efter tio år utan motion började hon att löpträna för att stressa av och stod redan samma år i starten på New York Marathon. Följ med Sofia på hennes rundor i New York, Stockholm och dit henne arbete för henne - från modeveckor i Paris till äventyrsresor på Antarktis. Högt och lågt, men alltid framåt.


RSS-flöde


Kategorier

Kategorier

Mest läst


Mest kommenterat


  Andra bloggar

  Alexandra Petersson


  Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

  Tanja Djelevic


  [Läs mer]

  Anna-Lena Petterson


  Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

  Maria Gradin


  Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

  Moa Quist


  Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

  Iman Malmberg


  Finns faktiskt inget som kan få mig att ... [Läs mer]

  Beatrice S Magnusson


  Hej i solen! Hoppas din dag är ... [Läs mer]

  Hej världens bästa indiansommar!

  Mitt bloggande har varit irriterande segt (förlåt). Man skulle kunna tro att det beror på att jag tränat som en passionerad galning. Eller på att jag gått ner i viloläge. Båda stämmer, men framförallt har jag inte fått in bloggflytet.

  Den här sommaren har jag äntligen slappnat av och gått ner i viloläge. Faktiskt ett helt nytt fenomen för mig. Förra sommaren spenderade jag trots allt på en överlevnadsresa i Mongoliet utan bagage. Och somrarna innan dess har jag lidit av arbetsnarkomani/jobbpassion – det här med att jobba för mycket är inte svart eller vitt.  

  I år har jag cyklat till stranden, dansat, sprungit och yogat som om det inte fanns en morgondag. Dessutom är sommaren inte över än här i New York så jag kommer fortsätta ett tag till.

  Jag ska försöka blogga mer frekvent, men om jag hamnar i en svacka så kan ni följa mig på instagram @sofiaheadstrong

  P.S. Innan min cykel-strand-cykel-sommar började gjorde jag ett radioprogram åt P1 tillsammans med Anna Åkerlund som är en grym vän och grym radioproducent (hon är boss för Stil i P1). Vårt program heter Det nya utefolket som ni kan lyssna på här. 

  2015-09-01 01:33

  Kommentarer (3)

  Kommentera

  (visas ej)

  För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
  från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
  « skriv talet sextioåtta med siffror i fältet här


  Kommentarer


  2015-09-06 21:14   FiftyNine

  Kul att ha dig tillbaka :-)

   

  2015-09-03 20:33   Jenny W

  Toppen att du är tillbaka :)

   

  2015-09-03 12:32   Åsa

  Välkommen tillbaka! Har saknat dig! :)

   
  Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
  Annonser