Sofia Hedström - Den ofrivillige ultralöparen | Women's Health

Annons

Den ofrivillige ultralöparen av Sofia Hedström

Sofia Hedström är modechefen som springer maratons i klänning. Efter tio år utan motion började hon att löpträna för att stressa av och stod redan samma år i starten på New York Marathon. Följ med Sofia på hennes rundor i New York, Stockholm och dit henne arbete för henne - från modeveckor i Paris till äventyrsresor på Antarktis. Högt och lågt, men alltid framåt.


RSS-flöde


Kategorier

Kategorier

Mest läst


Mest kommenterat


  Andra bloggar

  Alexandra Petersson


  Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

  Tanja Djelevic


  [Läs mer]

  Anna-Lena Petterson


  Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

  Maria Gradin


  Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

  Moa Quist


  Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

  Iman Malmberg


  Finns faktiskt inget som kan få mig att ... [Läs mer]

  Beatrice S Magnusson


  Hej i solen! Hoppas din dag är ... [Läs mer]

  Den ofrivillige ultralöparen

  I lördags sprang jag Southern Most Marathon i Key West. Dessutom gjorde jag det knäppaste som antagligen kan hända under ett lopp. Jag sprang vile och hamnade på helt fel sida av ön. Det slutade med att jag sprang 48 km innan jag tog mig i mål. Om detta sjukt jobbiga och sjukt roliga äventyr får ni snart läsa i Runner’s World. Som ni märker är jag sjukt seg på bloggen, därför är det bäst att följa mig på instagram @sofiaheadstrong tills jag får upp tempot igen. 

  2015-10-13 23:29

  Kommentarer (3)

  Kommentera

  (visas ej)

  För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
  från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
  « skriv talet åttiofem med siffror i fältet här


  Kommentarer


  2016-02-24 21:49   kristina

  Börja blogga igen! Saknar din inspiration något oerhört! Du är power.

   

  2016-01-14 20:13   irmelin

  Kom tillbaks Sofia! Din blogg är den enda springsprangsprångblogg i hela världen som inte är så präktig att man kaskadspyr! <3 <3 <3

   

  2015-11-16 14:27   Malin

  Gillar verkligen din blogg, den är bra löpningsinspiration! Liksom du är jag en klänninglöpare, hittade din blogg när jag googlade efter klänningar att springa i :)

   
  Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
  Annonser