Iman Malmberg - Juicefasta-gröna juicer | Women's Health

Annons

Juicefasta-gröna juicer av Iman Malmberg


RSS-flöde


Kategorier

Mest läst


Andra bloggar

Alexandra Petersson


Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


[Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

Maria Gradin


Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

Moa Quist


Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

Beatrice S Magnusson


Hej i solen! Hoppas din dag är ... [Läs mer]

Juicefasta-gröna juicer

Finns faktiskt inget som kan få mig att känna mig så nyttig som att dricka just gröna juicer. Jag har varvat mellan juicer och gröna smoothies samt bärsmoothies de senaste åren och aldrig har jag behövt de så mycket som den energilösa tiden som småbarnsmamma med tidiga mornar och störd sömn. Speciellt nu under vintern när jag är mindre sugen på stora sallader är det perfekt att fylla på med grönt genom att dricka juice. När jag inte kör en intensivfasta och juicar i ett par dagar brukar jag försöka dricka en grön smoothie eller juice per dag. Det tar tyvärr för lång tid för mig att juica själv så jag brukar varva med gröna juicer från juica och svänga ihop gröna smoothies själv hemma i min vitamix. 

Fördelen med juicer är att näringsinnehållet är väldigt högt samt att det är enklaste sättet att få sig en så pass stor mängd grönsaker utan att behöva tugga i sig allt. Fördelen med smoothies är att jag kan boosta de med det jag känner att jag för tillfället behöver: på vintern har jag i d-droppar och superfoods. Har i allt från spirulina till collagenpulver och allt kan enkelt maskeras med smaken av banan eller ett extra äpple : )

2017-02-26 20:00

Kommentarer (0)

Kommentera

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttionio med siffror i fältet här


Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser