Iman Malmberg | Women's Health

Annons

Iman Malmberg av Iman Malmberg


RSS-flöde


Kategorier

Andra bloggar

Alexandra Petersson


Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


När nu ett nytt år står för tröskeln, ... [Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Du har kanske sett att vår första ... [Läs mer]

Maria Gradin


Vi ska vara väldigt tacksamma i Sverige ... [Läs mer]

Moa Quist


Jag är inte perfekt, som tur är. Tänk ... [Läs mer]

Beatrice S Magnusson


Hej! Det känns superkul att börja ... [Läs mer]

Hot Yoga på Inbalance med Fitnesscollection

Balanserar kylan ute med hot yoga inomhus på Inbalance. Måste varva ner och värma upp mig inför julen! Om ni inte redan kör fitnesscollection appen så testa : ) Så himla bra. Passar oss som gillar att hänga runt på olika studios och testa massa olika klasser. Och min tropiskt mönstrade matta från Grounded Factory hänger självklart med! 

Kategorier
Grounded Factory   Stockholm   Work-out   Yoga   Yoga studio  
Kommentarer (0) | 22 December 2016

Lilljulafton

När barnen ska iväg och fira julafton med sina farföräldrar uppe i Norrland ordnar mamsen med lilljulafton här hemma. Julkäk, lite paket och bara mys : ) 

Och så här lycklig blev lilltjejen när hon fick på sig sin princessklänning som hon fick i present av min vänninna från London på besök! 

Kategorier
Stockholm  
Kommentarer (0) | 21 December 2016

"Awesome Girls Breakfast" med A start up story

Bästa Camilla och Veronica bjöd in till veckans härligaste frulle på SEB imorse! Riktigt girl-power gäng! Ni har väl inte missat deras butik på Stureplan där de bla säljer våra fina yogamattor från Grounded Factory : )

Bilderna lånade från astartupstory.se

Kommentarer (0) | 20 December 2016

Enkelt recept på god grön smoothie

Kan varieras på så många olika sätt och proppfyllt av allt kroppen behöver för att överleva julstressen just nu:

För två personer: 

2 små bananer

2 små röda äpplen

1 grönt äpple

1 ciron

1 påse spenat ca 200 g

1 cm ingefära

Kokosvatten

Kommentarer (0) | 17 December 2016

Cykelpass på BeCore Vasastan

Jag älskar att cyckla och trampar fortfarande runt överallt trots vinterslusk, men det har alltid tagit emot att gå på spinningpass. Känns bara så..inte jag! Men när Soulcyckle exploderade över USA och jag hade min spinningälskande syster på besök bestämde vi oss för att testa ändå. Efter 2 minuter av öronbedövande musik, (nu får jag jag nog en tantstämpel här men var på riktigt orolig över att mina trumhinnor skulle spricka), så sprang jag ut. Så man kan ju säga att jag inte var spec taggad på att testa det igen. Men Be.Core är Be.core och jag älskar ju det stället så jag och Anja bestämde oss för att testa och blev helt kära ; ) Det här var en behagligare version med musiken precis lagom och en instruktör som var helt fantastisk. 

Kategorier
Stockholm   Work-out  
Kommentarer (0) | 16 December 2016

BerriesByAstrid

Jag och Ida smider planer och dricker smoothies från Sveriges första smoothiemaskin där bär och yoghurt är det ända innehållet. Så goda och förhoppningsvis kommer vi ser mer av den här coola iden.

Kommentarer (1) | 15 December 2016

All I want for Christmas is Me

ALL I WANT FOR XMAS IS: ME

Best of You ska tillsammans med Subhechha Yoga hålla i en härlig yoga workshop på Clarion Hotel Sign.

På schemat: föreläsning om hur man håller sig grundad mitt i julkaoset följt av 75 minuters Hatha yoga klass på Grounded Factorys yogamattor. De kommer också lära ut några enkla asanas som kan göras hemma när man känner sig stressad. '

Alla får en välfylld goodiebag med allt du behöver för att hålla dig lugn och skön under julen och det kommer lottas ut en yoga-outfit från Run & Relax värd 1410 kr.

När: 17 December 2016, 11.00-13.30
Vart:: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Pris: 200 SEK
Anmälan: För registrering skicka email till contact@bestofyou.se 

Kategorier
Stockholm   Yoga  
Kommentarer (0) | 14 December 2016

Naturliga produkter från Jabushe

Har fått mäta collagennivån i huden, det som avgör hur ung din hud egentligen är, och tydligen är min hud 10 år yngre än min riktiga ålder, yay, ngt har jag gjort rätt vad gäller hudvård. Jag använder nästan alltid bara naturliga produkter. Nu har jag börjat testa lite olika krämer och rengöring från Jabushe, superhärliga och helt fria från parabener men som ändå innehåller aktiva ingredienser som tränger ner i hudlagren och inte bara ligger på, ska verkligen bygga upp grunden igen. 

Kommentarer (0) | 14 December 2016

Barre på BeCore

Jag älskar ju verkligen studioklasser och Barre är än av de träningsformer jag verkligen har kört mycket av när jag varit i USA. Testade ett par klasser på BeCore i Vasastan och har sån träningsvärk i rumpan nu. Den här klassen är lite snabbare än de jag är van vid och har lite mer koreografi i.

Kommentarer (0) | 13 December 2016

Nioxin

Har blivit helt besatt av Nioxins produkter! Var på behandling där jag fick en skalppeeling! Yes, ni hörde rätt! På samma sätt som huden behöver peelas så ska även skalpen med jämna mellanrum få sig en peeling så att den blir fräsh, blir av med döda hudceler och skapa en bra miljö för håret att växa i. Kändes så fräsht och håret var helt lent efteråt. Redan efter första tvätten med deras produkter var mina lockar finare än de någonsin varit. Ska bli så kul att se vad som hänt med håret efter några månader. 

Kommentarer (0) | 09 December 2016

347 träffar Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 35 Nästa Sista 
Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser