Iman Malmberg | Women's Health

Annons

Iman Malmberg av Iman Malmberg


RSS-flöde


Kategorier

Andra bloggar

Cecilia Duberg


Maj. Vi reflekterade över vårstress här ... [Läs mer]

Alexandra Petersson


Jag gillar matlagning och att testa nya ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


Hösten kommer med kylan, och vintern ... [Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Igår kom den här artikeln om ... [Läs mer]

Maria Gradin


Träning inne på hotellrummet är kanske ... [Läs mer]

Moa Quist


Jag äter gärna ekologisk och ... [Läs mer]

Chefredaktören


Hej mamma! Jag antar att du är den ... [Läs mer]

Fredagskänslor från ett perfekt liv

Rubriken låter otroligt positiv och peppande men min kropp skriker fly! Dra! Täcket över huvudet, febersmärta i kropp och hjärta som tas över av känslig PMS själ och som totalt förvärras av en av de saker jag älskar mest här i världen: musik. Hur kan en gammal låt, en text väcka så mycket smärta och känslor i en! Varför känns det som att allt oftast kommer under en och samma vecka också?

När jag känner mig som stabilast och lugnast så fullkomligt exploderar jag känslomässigt. Jag kan känna mig så lugn på utsidan, speciellt dagtid för att sedan känna att hela min värld falerar på natten. Behöver ingen terapeut för att veta att jag dras till människor som matar mig med kärlek och bekräftelse och som får mig att känna mig uppfylld till max. När jag inte känner den där bekräftelsen från den enda jag vill känna den av känns det som att jag bara vill förstöra allt för att slippa leva med risken om ännu ett misslyckande. Finns liksom inte plats för fler sådana.

Sen när ens kiddos startar tredje världskriget över My little Pony hästfigurer, regnet som öser ner över min gråa gata (Hej Östermalm), lakanen är nersmulade av kex, papperssmulor från nya tvättmaskinen som spydde ut resterna av dess manual, smärtan som skär genom fotsulan för att man klivit på lego (de som vet, de vet), du krockar i renoveringsverktyg för att sedan mötas av veckans andra parkeringsbot och tiden bara inte räcker till: inget blir hundra procent helhjärtat: pysslet med kidsen, företaget, bloggen, hålla yogaklasser, kvalitetstid med vänner, borsta håret och sånt där. Och en själv då… får man boka en födelsedagsresa till sig själv till Nepal bara och liksom landa? Försvinna en stund!

Eh, Söder blir bra! Känner mig invaggad i trygghet här på Mariatorget. Med bilen gratisparkerad utanför skolan utan att ngn ifrågasätter om man faktiskt jobbar där, men parkeringsböter existerar i princip inte så bara det liksom. Kaffet dyrt (och äckligt för jag har ännu inte lärt mig uppskatta denna dryck men pigg blir man) och bryggt av en sån där hipster! Yes, det känns redan bättre. In och kolla flyg till Nepal nu! Ciao! PS. Nu blev jag så där jobbigt personlig igen, men vissa av er tycks ju uppskatta det! 

Kommentarer (0) | 28 Oktober 2016

Yoga med mig på Röhnisch Concept Store

Så här började min och lilla Celines morgon: yoga, frulle och trevlig shopping på Röhnisch : ) Sån kämpe! 

Trodde aldrig jag skulle säga det men börjar bli rätt bekväm med att hålla klasser nu för tiden. Den där oron har liksom släppt! Så härligt att kunna känna så : ) 

Kategorier
Grounded Factory   Stockholm   Yoga   Yoga studio  
Kommentarer (0) | 27 Oktober 2016

Anitha Schulmans Halloween på Sheraton

Anitha Schulman bjöd in till Halloween pysseltips på Sheraton och jag blev så imponerad av hur kreativ man faktiskt kan vara med halloweenpumpor. Kul att hon inte var så traditionsenlig utan körde på med glitter och annat kul. Min lilla tjej som fick följa med var helt hooked så nu har det inhandlats pumpor, glitter och diamanter till helgens pyssel som ska avslutas med en halloween middag helt inspirerad av den härliga pumpamenyn som hade satts ihop av Sheraton. 

Kategorier
Food   Foodie   Stockholm  
Kommentarer (0) | 26 Oktober 2016

Connection Yoga på Studio Levels

Så här såg det ut i tisdags kväll när ett 20 tal tjejer tog över Studio Levels på Kungsholmen för att yoga med mig och bli inspirerade till en hållbar livsstil av Alexandra Kamperhaug. Psst. Ni har väl koll på Connection? Nätvärk för unga kvinnor där medlemmar bjuds in till bland annat såna här trevliga kvällsträffar : )

Kategorier
GirlsOnly   Grounded Factory   Stockholm   Work-out   Yoga   Yoga studio  
Kommentarer (0) | 25 Oktober 2016

Yoga hos Röhnisch

Dagen började med en yogaklass hos Röhnish på deras butik på Norrlandsgatan och avslutades med frukost och mingel. Sån trevlig start på dagen! Tack alla som kom och förgyllde denna morgon. 

Kategorier
Stockholm   Yoga  
Kommentarer (1) | 13 Oktober 2016

Hälsoevent med Connection

Måste tipsa er om att gå med i Connection! Lätt det coolaste nätverket för unga kvinnor just nu och den enda jag tillhör. Man blir bjuden på coola events och får träffa andra sköningar! Som medlem kan du tex signa upp dig på hälsoevent där Alexandra Kamperhaug inspirerar till en hälsosam livsstil och jag leder er genom en vinyasa klass. Kolla in eventet och bli medlem här

Kommentarer (0) | 13 Oktober 2016

Londons bästa avocadotoast

Londons bästa avocadotoast finns på Soho House & Shoreditch House! Hit går jag alltid för att bruncha med vännerna och väljer nästan alltid samma från menyn: grön juice och avocado toast med perfekt pocherade ägg och surdegstoast! 

Kategorier
Healthy   London   Resturant   Resturants   Vegeterian  
Kommentarer (0) | 12 Oktober 2016

En dag på Yasuragi

I förra veckan var vi bjudna till Yasuragi för att få kika på deras nya rum och höra om deras koncept och hur de tänker kring jobb, konferans och avslappning kombinerat. Har massa fina bilder därifrån, delar med mig längre fram i veckan : ) 

Kommentarer (0) | 11 Oktober 2016

Yoga på Lululemon med Sassa Asli

Så underbart att få börja helgen med yoga med Lululemon i deras showroom här i Stockholm med härligaste Sassa Asli som ledde klassen. Ni har väl inte missat att Lululemon bjuder in till yoga varje lördag kl 10 på Riddargatan? Alltid nya lärare och olika stilar så extra kul för er som gillar variation eller som inte tillhör en yogastudio. Jag yogar nästan bara hemma för att det passar mig bäst men kan tycka att det är skönt att komma iväg och få en inspirationsboost då och då : ) 

Kommentarer (1) | 04 Oktober 2016

Lär känna oss lite bättre

Om ni vill lära känna mig & min partner Anja och höra lite om hur vi tänker kring livet, yoga, hälsa, balans samt att starta företag så tycker jag ni ska läsa denna intervju med oss som Best of You har gjort : ) 

Kommentarer (1) | 03 Oktober 2016

311 träffar Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 32 Nästa Sista 
Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser