Iman Malmberg | Women's Health

Annons

Iman Malmberg av Iman Malmberg


RSS-flöde


Kategorier

Mest läst


Andra bloggar

Alexandra Petersson


Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


[Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

Maria Gradin


Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

Moa Quist


Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

Beatrice S Magnusson


Hej i solen! Hoppas din dag är ... [Läs mer]

Juicefasta-gröna juicer

Finns faktiskt inget som kan få mig att känna mig så nyttig som att dricka just gröna juicer. Jag har varvat mellan juicer och gröna smoothies samt bärsmoothies de senaste åren och aldrig har jag behövt de så mycket som den energilösa tiden som småbarnsmamma med tidiga mornar och störd sömn. Speciellt nu under vintern när jag är mindre sugen på stora sallader är det perfekt att fylla på med grönt genom att dricka juice. När jag inte kör en intensivfasta och juicar i ett par dagar brukar jag försöka dricka en grön smoothie eller juice per dag. Det tar tyvärr för lång tid för mig att juica själv så jag brukar varva med gröna juicer från juica och svänga ihop gröna smoothies själv hemma i min vitamix. 

Fördelen med juicer är att näringsinnehållet är väldigt högt samt att det är enklaste sättet att få sig en så pass stor mängd grönsaker utan att behöva tugga i sig allt. Fördelen med smoothies är att jag kan boosta de med det jag känner att jag för tillfället behöver: på vintern har jag i d-droppar och superfoods. Har i allt från spirulina till collagenpulver och allt kan enkelt maskeras med smaken av banan eller ett extra äpple : )

Kommentarer (0) | 26 Februari 2017

Juica dag 1

Så, första dagen av min lilla tredagars juicefasta är nu avklarad. Har sippat juice i mina yogakläder och jobbat hemifrån idag. Viktigt att ta det extra lugnt när man fastar och jag ser det här som en möjlighet att inte bara låta matsmältningen vila utan att hela kroppen får sig en chans att återhämta sig. Mellan juicerna dricker jag te och jag har ätit en värmande soppa till middag. Rekommendationerna för en juicefasta varierar men jag brukar känna att jag vill ha en skål värmande spenat och grönkålssoppa på kvällen. 

Efter bara en dag känner jag hur min oroliga mage har lugnat ner sig och det är riktigt skönt att ha en anledning att bara vara hemma, ta ett magnesiumbad och bara läsa i badet innan jag lägger mig. Inser hur dålig jag har blivit på att unna mig själv tid att ta hand om bara mig. 

Rödbetsjuicen som jag dricker på bilden känns närande, stärkande och mer mättande jämfört med den gröna juicen (som är min favorit). Just rödbetsjuice är rikt på nitrat som verkar prestationshöjande så känns extra bra att dricka det nu när jag precis kommit igång med att jogga igen. Det är också väldigt stärkande för slemhinnorna (bra för alla oss som är gluten eller laktoskänsliga speciellt) och är troligtvis den nyttigaste i rotfruktsfamiljen.

Om man inte orkar släpa hem kilovis med grönsaker och pressa själv gör man som mig och beställer hem via juica.se :)

Kategorier
Healthy   Juice bar   Raw   Stockholm  
Kommentarer (0) | 25 Februari 2017

Butchers Daughter Venice Beach

Livet i LA: gröna juicer, matcha lattes, avocado toasts längs med palmkantade gator och hipsterkvarter (Abbot Kinney). Inga konstigheter! 

Kommentarer (0) | 17 Februari 2017

LA med Grounded Factory

Härligaste eventet som kickstartade med "Grounded Yoga" klassen på Good Life Designed eventet i LA förra veckan! Helt tagen av den magiska väggen och livemusiken som spelades. Så stolt över att vår lilla bebis Grounded Factory fick vara med som Creative Partner. 

Kommentarer (0) | 16 Februari 2017

Juicefasta

Jag brukar försöka få till ett par dagars juicefasta 1-2 ggr varje år. Gärna efter julen/ när våren närmar sig och efter sommaren som en liten kick-off för mig själv. Juicefastan blir som en markering för mig själv, hjälper mig att re-setta mig själv efter julens onyttigheter och ge kroppen lite chans att återhämta sig och matsmältningen få vila. Likaså efter sommaren där det förutom jordgubbs- och melonfrossa slinker ner lite mer vin och bubbel och gärna goda mackor på soliga uteserveringar. 

Självklart tycker jag man ska unna sig av det man gillar och ser till att verkligen njuta av det, men just när det blivit längre perioder av semestermat och annat gott vill jag gärna vara snäll mot mitt system och låta det få vila. Helt otroligt hur skönt och hur mycket bättre jag alltid mår av ett par dagars juice och yoga! 

Kategorier
Juice bar   Stockholm  
Kommentarer (1) | 15 Februari 2017

Cafetips: Johan & Nyström

Saknar att bo på Mariatorget och ha det här stället runt hörnet. Förutom stans godaste bullar har de utan tvekan Stockholms bästa matchalatte. Det tar en liten stund att få den, men den är så välgjord, så perfekt att jag blir lika förvånad varje gång. Kan vara stans bästa baristor som jobbar här. 

Kategorier
Cafe   Coffee   Stockholm  
Kommentarer (0) | 09 Februari 2017

GlowGa Yoga med Vitamin Well

Typ coolaste yogaeventet på länge. UV-armband och färg som lyste i mörkret, coolaste nya tightsen från Odd Molly och en lyxig hotellfrulle på Urban Deli.

Har ni testat Vitamin Wells nya dryck Awake? Innehåller koffein (yes, jag vet att man inte ska överdriva med koffein, men just nu går det helt enkelt inte. Det är februari, har vabbat i princip varenda dag som jag inte varit utomlands och en envis jetlag som vägrar ge med sig). Så yes, tack Awake för att du hjälper mig rulla ur sängen ngt lättare. 

Och tack Vitamin Well, Michaela Forni och Anna Hultman för fint uppstyrt. 

Kategorier
Grounded Factory   Work-out   Yoga   Yoga studio  
Kommentarer (0) | 07 Februari 2017

Adios Miami Beach

Slut på semestern! Tillbaks till verkligheten! Inget slår att komma hem till sina kiddos! Inte ens Miami Beach ; ) 

Kommentarer (0) | 06 Februari 2017

Soho Beach House Miami

Ett kort sista stopp i Miami för lite poolhäng och grönkålspizza innan vi åker hem till Stockholm! 

Kommentarer (0) | 05 Februari 2017

Havanna weekend

Har haft Havana på min menatala Bucket list så länge jag kan minnas! Sån häftig stad! Färgglad, smutsig, vänlig, allt på samma gång! Säger som alla andra: åk innan det är försent. Förändras kommer det!

Kommentarer (0) | 31 Januari 2017

371 träffar Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38 Nästa Sista 
Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser