Iman Malmberg | Women's Health

Annons

Iman Malmberg av Iman Malmberg


RSS-flöde


Kategorier

Andra bloggar

Cecilia Duberg


Maj. Vi reflekterade över vårstress här ... [Läs mer]

Alexandra Petersson


EGO & ECO - det som är bra för jorden ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


Som vanligt så är det dags för en löp ... [Läs mer]

Sofia Hedström


I lördags sprang jag Southern Most ... [Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Jag sprang i morse. IGEN! Alltså ... [Läs mer]

Matilda Rapaport


I’ve previously written about mental ... [Läs mer]

Vägen mot halvmaran


Igår sprang 2667 tjejer över den här ... [Läs mer]

Maria Gradin


Vilket lopp det blev! Fantastiskt väder ... [Läs mer]

Malin Aldhagen


Foto: Ryno Quantz Här är vi i Team WH ... [Läs mer]

Moa Quist


Hoppas ni har en skön sommar! Jag ... [Läs mer]

Chefredaktören


Om inte Veronica Maggio hade besjungit ... [Läs mer]

Ny kollektion- behind the scenes

Nu är äntligen vår nya kollektion som vi har jobbat med de senaste månaderna snart klar för lansering! Här kommer en liten sneek peak från plåtningen! Vi valde att jobba vidare med Catja Divjak och vår absoluta favoritfotograf Johan Lygrell. Grymt team, mycket skratt och otroligt fina bilder ; )

Kategorier
Grounded Factory   Stockholm  
Kommentarer (1) | 26 Augusti 2016

Yoga med Shay Peretz och Lululemon

Fick chansen att gå på yoga med Shay Peretz på Lululemon imorse och jag säger bara WOW! Han har verkligen gjort sig ett namn i den här stan och jag förstår definitivt varför. Hans approach till yoga är helt fantastisk och man får helt enkelt gå djupare in i sig själv! Han dissar hela dynamikfokuset och lockar fram ngt som ligger djupare än det. Yoga handlar mer om hur man ser saker än om själva rörelserna. Andningen knyter samman allt här i världen. Det finns inget finare eller mer intimt än att andas tillsammans. Det är tough love som gäller från Shay men på ett väldigt rent, öppet sätt. Grymt att få starta dagen med hans energi och sen bara få morgonmingla med skönt folk över vegansk frukost från MyMusli. Namaste!

Kategorier
Stockholm   Yoga   Yoga studio  
Kommentarer (0) | 25 Augusti 2016

Bloggpaus, livskriser och kärlek

Bloggen har stått på paus lite för länge nu men tänkte att den ska komma till liv igen! Vet att jag egentligen inte behöver ge en förklaring till min frånvaro men tänkte dela med mig lite ändå. Jag är ju oftast inte så privat och det blir mest recept, hälsotips och yoga så känns väldigt utlämnande att skriva det här. 

Mitt vanligtvis rätt så ordnade liv kraschade ihop totalt i våras när min pappa gick bort väldigt hastigt. I samband med det fick jag rannsaka mitt liv och mitt giftermål och det slutade med en separation från mannen jag levt med i 10 år och pappan till våra två barn. Min relation med min bästa vän (läs syster) tog abrupt slut och jag tror att jag helt enkelt hamnade i mitt livs hittills värsta livskris. Halkade ur mina vanligtvis hälsosamma rutiner och har bara varit totalt känslomässigt upp och ner sen dess. 

Det är först nu, ett par månader senare som jag har landat i tanken på att vara en frånskild  tvåbarnsmamma och att jag faktiskt är helt OK med det. Mer än Ok tom. Jag tror att jag äntligen blivit eller är på god väg att bli mig själv igen och det är en helt otrolig känsla. Så lätt att tappa bort sig själv i sina roller och jag har inte vetat vem jag är riktigt. Jag tror att när man får ansvaret över en annan persons liv så förändras man nånstans i grunden för att kunna göra det och att det blir lätt att tappa bort sig själv på vägen. 

Så, nu känner jag att jag har delat utan att lämna ut mig helt! Känslan av att vara fri är helt otroligt, fantastiskt skön även om jag fortfarande har mörka stunder. Nu börjar kartonger packas, hjärtat läka, jag är redo för förändring och har för första gången på länge en nytändning på livet, inspirerad på jobbet, kärleksfylld, energirik och redo att ta tag i allt! I efterhand är jag bara tacksam över att jag har fått uppleva så djup, mörk sorg och att ens hjärta bara går totalt sönder, för även om det känns som att man inte ska överleva känslodipparna så har jag förstått att det är den sårbarheten som gör en ödmjuk. Jag har kommit mina vänner mycket närmare, de har helt enkelt burit mig den här perioden och utan de hade jag inte kommit ur det här så snabbt. Tacksam över vad jag har, lycklig över allt jag fått och överraskad över mängden kärlek man kan vara uppfylld med trots så mycket sorg! Tack livet, tack alla fina vänner, tack kärlek och sorg och svek och skratt och allt däremellan. Tack sommaren 2016! Du har gett och tagit så mycket, men jag överlevde det! 

Kommentarer (1) | 24 Augusti 2016

Hej igen efter sommaren

Hej igen efter ett par veckors bloggpaus nu under sommaren! Har passat på att hålla mig borta från jobb och jobbrelaterat. Både skönt men också viktigt att ta en riktig paus och faktiskt bara njuta av semester utan en massa måsten. Men nu är jag tillbaks och bloggen ska återupplivas : ) 

Kommentarer (0) | 02 Augusti 2016

En lugnare midsommar

Min lugnaste midsommar någonsin! Så skönt att vakna upp med finaste tjejerna och börja dagen med yoga och meditation utomhus och en massa god mat och bara få ta det lugnt, återhämta sig och verkligen kvalitetshänga. Har fått lära mig en hel del om stenar och hur de kan hjälpa en att balansera sina olika chakran. Roligt att få använda händerna till att skapa något eget, även om det bara är ett armband. Mina väninnor är precis i uppstartsfasen och dessa fina energiarmband kommer lanseras snart : ) 

Kategorier
Stockholm  
Kommentarer (0) | 01 Juli 2016

Glad Midsommar

Vill bara passa på att önska alla mina fina läsare en riktigt fin midsommar. Tack för all support, fina ord och all pepp vi har fått för yogamattorna, värmer våra små hjärtan : ) Nu checkar vi ut och tar helg. 

Kategorier
Grounded Factory   Stockholm   Yoga  
Kommentarer (0) | 23 Juni 2016

International day of yoga

Grattis på Internationella Yogadagen! Tänk att Yogan har fått sig en alldeles egen dag. Helt fantastiskt! Dagen firades med morgon vinyasa och en extra stark matchalatte : )

Kategorier
Grounded Factory   Healthy   Home-made   Stockholm   Yoga  
Kommentarer (0) | 21 Juni 2016

Yogaleverans

Lyckan när vi fick höra att den här coola donnan gillar våra yogamattor. Klart vi gick förbi och speciallevererade en Stone Pink till henne : ) 

Kategorier
Yoga  
Kommentarer (0) | 20 Juni 2016

Recept: Nyttiga chockladmuffins

Mina barn älskar att baka, det bästa de vet och vi startar oftast helgerna med lite bakmys. Superenkelt recept som tar några minuter att svänga ihop:

2 mogna bananer

3 ägg

1 dl bovetemjöl

1 matsked fiberhusk

1 tsk bakpulver

4 msk kakao

1-2 msk stevia strö 

Kör allt i min Vitamix och häller upp i muffinsformar, grädda på 175 i ca 15 min

Kategorier
Healthy   Home-made  
Kommentarer (0) | 18 Juni 2016

Yogakväll med FitnessCollection på Haymarket by Scandic

Bästa kvällen med de härligaste tjejerna som började med mingel och yoga och avslutades med bubbel, fnitter och världens godaste middag på Haymarket by Scandic. Bästa gänget från fitnesscollection som roddat eventet : ) Känner mig så inspirerad till att testa lite nya träningsformer med dessa grymma brudar : ) 

Kommentarer (1) | 17 Juni 2016

285 träffar Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 29 Nästa Sista 
Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser