Beatrice S Magnusson - Varför jag valde yogans väg! | Women's Health

Annons

Varför jag valde yogans väg! av Beatrice Sjöberg

Jag heter Beatrice Sjöberg Magnusson och är certifierad Ashtanga Yogalärare genom Yoga Alliance. Jag är även utbildad andningsinstruktör, barnyogalärare, yinyogalärare, gravidyogalärare och mamma/babyyogalärare. Jag har gått en kurs i healing och några kurser i Ayurveda.

Jag driver och designar det ekologiska klädmärket Sobea sedan 2006.

Yogan bokstavligt talat fångade mig tårögd av lycka på mattan 2002. Det lyckorus jag vid varje pass upplever vill jag inte vara utan sedan dess. Yogan hjälper mig att kunna vara i nuet och att med ödmjukhet acceptera verkligen. Att på riktigt se det stora i det lilla!

Att kunna kombinera sinnlighet och fysisk styrka med stretch i en och samma rörelse är helt fantastiskt! Du glömmer tid och rum för en stund och kan endast fokusera på här och nu. Vi matas med så mycket information i vårt samhälle hela dagarna att vi bara måste ta en paus ibland och lyssna inåt, om vi ska orka med! Där är yogan så bra!

I yogan finns ingen prestation! Den passar alla! Jag vill så gärna dela med mig av detta till dig! Om alla utövade yoga skulle jorden vara en mycket friskare, snällare och lyckligare planet!

Förutom yoga och kläddesign så älskar jag att träna på gym, springa i skogen, läsa böcker om personlig utveckling, laga mat som gör tarmfloran glad, dansa och busa med mina 2 döttrar.

I denna blogg kommer du få följa mig i min vardag! Jag kommer ge tips på allt från yogapositioner, andningsövningar, meditationer, yogaprylar, träning och recept.

Du kommer även få information om mina yogakurser och yogaresor. Allt möjligt som har med välbefinnande att göra med andra ord. För bra vill jag att alla ska få må:)

Du bestämmer själv hur DU vill må, ingen annan har makten över dina tankar!

Hoppas vi ses här i bloggen! Kram Beatrice


RSS-flöde


Kategorier

Kategorier

Andra bloggar

Alexandra Petersson


Influensa- och förkylningstider! ... [Läs mer]

Tanja Djelevic


[Läs mer]

Anna-Lena Petterson


Så var det dags för årets upplaga av ... [Läs mer]

Maria Gradin


Vill passa på att tacka för den här ... [Läs mer]

Moa Quist


Rå kakao är bra på många sätt, den ... [Läs mer]

Iman Malmberg


Finns faktiskt inget som kan få mig att ... [Läs mer]

Varför jag valde yogans väg!

Hej!


Hoppas din dag är fin! 

Här kan du läsa ett intervju med mig där jag berättar mer om varför jag valde yogans värld. 

Text & Bild: Mia Bornberger

Kram

Bea

2017-03-02 14:52

Kommentarer (0)

Kommentera

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofem med siffror i fältet här


Följ oss fb_symbol twitter_symbol instagram_symbol
Annonser