Tävlingen om startplatser till Bagheera Fjällmaraton är avgjord! Här är de två lyckliga vinnarna som får ta med en kompis till trailutmaningen i Sälen:

Johanna Wästeräng
”Jag och min kära väninna Ida har hängt ihop sedan vi var små och har nu båda två funnit glädjen i utmaningen som kommer med träning. Jag har påbörjat en viktresa mot min forna kondition och Ida har hittat ett intresse i tuffa tävlingar. En ytterligare utmaning som denna ( i fjällmiljö dessutom :D) kulle sitta ypperligt för oss båda nu.”

Sofia Johansson
”Från att ha sprungit regelbundet i 4 år har jag nu inte sprungit en meter på 6 månader pga skadad häl. Har nu äntligen börjat kunna belasta den, och går över förväntan bra på mjukt underlag. Ett tävling i mjuk terräng vore en perfekt morot för min fortsatta löpglädje som jag gärna skulle dela med min granne som delar samma intresse.”

Grattis till er båda!
Vill du springa Bagheera Fjällmaraton? Du kan välja mellan tre olika distanser. Hitta rätt här.